morsevenanne9 Kızım 4 aylık olmak üzere damaklari iyice kasinmaya başladı birde kabarmislar sertlesmisler siz neler yapıyorsunuz bu durumda jeller varmış sanırım alsam kullanabilirmiyiz 4. Ayda felan bir zararı varmidir kullananlariniz varmi yazarmisiniz
Hllasaf morsevenanne9 jelleri 6. Aydan önce önermiyorlar diye biliyorum soğuk diş kaşıyıcı verebilirsiniz
Zeyyyynep morsevenanne9 jel kullanmayın benim kızımında şişmişti 4. Aydan beridir şiş salyalı ve kaşımıyor yani sma patlamadı allahtan jel kullanmamışım çünkü şuan 8 aylık hala patlamadı ama bi görseniz fena şiş yani ben elin eyeşil soğan yada pırasa veriyorum uyuşturma etkileri var çok rahatlatıyor çiğniyorlar sapını
Pedalizamasal morsevenanne9 ben bebeğimi mama ile besliyorum 5.5 aylık kalan mamayı buzluğa koyuyorum donunca onu meyve ezecekleri varya onun içine koyup eline veriyorum bayağı rahatlatıyor hemde çok eğleniyor :) eğer emziyorsan aynısını anne sütü ile yapabilirsin. Ve ya bir mendilini yıka buzdolabına koy soğusun sonra ver eline zaten bayılıyorlar mendil emmeye
Zeyyyynep morsevenanne9 valla ben kızıma veriyorum yanımda tabi ki tek bırakmıyorum ama ısırıyor baya sonra kendiliğinden atıyor ama rahatladığını görüyorum yani ben pırasa daha kalın diye onu verdim baya rahatlattı hem hoşuna gitti hemde çiğnedi elinde beyaz sap kısmını tavsiye ederim yani
zeynepgevil Benim bebeğimde 6 aylık çok kaşınıyo damakları zeytinyağına 10 tane karanfil ezip koydum dolaba soğuk sürüyorum çok rahatlıyo o jeller çok zararlıymış