Dmta Bugün sağlık ocağına gittik 4 ay aşısı olduk demir ilacı verdi ama o bazen kabiz yapıyormuş başka ne kullanabiliriz
Kbra_0101 Ben 1 yaşına kadar sidefer kullandım doktorumuza en iyisi hangisi sizce diye sorduk o önerdi
ezarya Kbra_0101 bizde ona başladık bebeğim 4 aylık iki gün verdim aşırı huzursuzluk ve vücutta kızarıklık oluştu ayrıca kakasında damla şeklinde kan da oldu yediğim bişeyden mi etkilendi karar veremedi doktorumuz o yüzden bir hafta ara verdik bakalım cuma tekrar denicez sizde yan etkisi oldumu
-bulutunannesii Merhaba eczanenin verdiği d vitamini,demir takviyelriinin içinde kimyasal var maalesef. Ben bestiron kuşlanıyorum ve evet kiloya göre kaç kilo ise o kadar damla.
Kbra_0101 ezarya ben hiçbir sorun yaşamadım 1 yaşına kadar sidefer en iyisi diye biliyorum tabi siz isterseniz araştırın en iyisini
Yasemin158 ezarya yukarıda tablo koymuşlar da o yüzden soruyorum kiloya göre mi tabloya göre mi vermemiz gerekiyor acaba
Sinem61 Yasemin158 markaya göre damla sayısı değişiyor. Çünkü hepsinin demir orani ayni değil . Mesela ferrum vegaferon kilo basina 1 damla yeterli oluyor icindeki demir orani fazla olduğu icin ama bestiron kili basina 2-3 damla olması gerekiyor.
Yasemin158 Sinem61 anladim cnm ferrum nasıl içeriği temiz mi dişler de leke yapar mı bilginiz var mı? Bebeğim 4 aylık oldu ama hala karar veremedim hangi damla kullanacagza