Papatya-eylul88 (2 ay 20 günlük )Bilinçli bir şekilde.yada sizin elinizdeyse almaya calisiyormu elinizden?neler yapiyor kizlar.moralim bozuldu verince tutuyor sadece
BuzluKahve Papatya-eylul88 moral bozmak için sebep mi arıyorsunuz? Minicik bebek, bol bol sevin. Bırakın başka şeyleri kurcalamayı.
Eylul301023 Papatya-eylul88 hayir benimkide 2 ay 20 günlük tutmuyor daha küçük gayet normal tutmamasi 🙂
ebrusalihhh Papatya-eylul88 eğer herkesin her dediğine moraliniz bozulursa sonunda kafayı yersiniz elalem denen birşey var herşeyi çok biliyor ve sisde etkileniyorsunuz anladığım kadarıyla zamanı gelince istediğinde tutar deyip geçin
Papatya-eylul88 ebrusalihhh ya aslinda cidden takmam ama konu cocugum olunca biyerde yanlus mi yapiyorum diye düsündum:(
hepsineyeterim Papatya-eylul88 benim ki verince de tutmazdı valla burası bana kafayı yedirecek ya bazen sileyim bir daha girmeyeyim diyorum
ebrusalihhh Papatya-eylul88 herkesin anneliği farklıdır bırakın desinler siz doğrusunu internetten araştırarak bulabilirsiniz başkalarının ağzından çıkanlara gerçekten aldırmayın size yazık değil mi bence etrafınızdaki insanlar kötü böyle bir şey dendiğinde annenin kötü hissedeceğini bilir
sedefff2023 Papatya-eylul88 bizde 3 aylık olacağız nerdeyse bilinçli bir şekilde tutmuyor daha kafasını bile tutamıyor her bebeğin gelişimi Farklı hiç üzülme