Eylul301023 Bebeğim 80 günlük geceleri besiginde yatıyor hic bir problem yok ama gündüz gece 12 ye kadar hep kucağımda salladığımda uyuyor sadece biraktigim saniye ağlamaya başlıyor hemde derin uyurken niye olabilir ve nasıl çözülebilir?
Melike_ikra Eylul301023 of benimde öyle yaaa. Sen ben olabilirmisin? Bebeğim 2 aylık Geceleri güzel uyuyo ama gündüzleri anamı ağlatıyor saat gece 12-1 e kadar. 1 saat bile uyumuyor gündüzleri yerine koyduğum an uyanıyor çok yoruldum Sadece Ayakta sallayınca uyuyo ve kalkmıyor. Bacaklarım kaldırmıyor artık. Şuan bunu yazarken bile ayağımda sallıyorum
Eylul301023 Melike_ikra aynen şu an bende sallıyorum iş yapmayı geçtim bazen su bile içemiyorum sırf uyanmasın diye nolucak böyle bilmem
yasomia Melike_ikra ay bebeğim 3aylık olcak gündüz tilki gibi ya uyuyor uyanıyor 10dk da iş yapamıyorum resmen. geceyi seviyor 🥺
Neschrin 5aylık bebegım hala kucakta sallanarak uyuyo sırtım belım agrısından bahsetmıyırum bıle 🙈 keske ayakta sallansa benımkıde dıyorum
Eylul301023 Neschrin doktora gidince sorucam nasıl düzeltilir diye tabi bir çözüm bulacağını sanmam ama bilmiyorum ne farkı var gece yatağında uyuyoda gündüz sallanarak uyuyo bir de sallanmaya bıraktığım an kalkiyo 😔
Eylul301023 Sevinizz_ tamam ama anlamadığım gece bir sıkıntı yok gündüz geceye kadar sıfır yatak her gecede aynı saatte yatağında uyuyo ne anliyo yani gece gündüz 😔
Sevinizz_ Eylul301023 biz beş aylığız altıncı aya gireceğiz daha doğrusu..öyle oluyormuş elimizden bir şey gelir mi diye çok araştırdım ama olmadı bebişimizin suyuna gideceğiz mecbur..emzirirken uyuyordu yatağına koyduğum an ne kadar dikkatli olursam olayım uyanıyordu
Eylul301023 Sevinizz_ ilk 2 ay gaz sıkıntısı çektik full ağladı tam o bitti derken bu olay başladı bu biter diş başlar 😀 sizin şu an bitti mi 6.aya girdiğinizde rahat mısınız yani
Melike_ikra yasomia ben bu döngüye bir türlü akıl veremiyorum ya sen bebeksin geceye kadar nasıl uykusuz kalabilirsin😂 bi yat dimi biraz bende dinleneyim bi yemek yiyim az bişi evi toplayayım yok anammm illa diyor gel benimle akşama kadar konuş ilgilen kucağında gezdir 😂😂😂😂