SerraD-1823 canos kilo alımı iyiyse. Günde 4-5 tane çilli bez alıyorsanız, bebeğinizin çiş rengi koyu değilse, emdikten sonra uzun uyuyorsa yeterlidir demişti doktor
SerraD-1823 canos evet kaka ve çiş sayısı yeterli beslenme belirtisi. Biz doğumdan sonra Ece geldiğimizde çiş yapmadığını fark ettim hemen doktora gittik çiş miktarı çok azdı sarılık başlamıştı doktor yetersiz beslenme nedeniyle çiş çıkışı olmuyor dedi 2 gün küvezde kaldı çok zorlu bir süreçti benim için
Laviestnul Boşuna sağım yapma bence 20 cc sütün geliyorsa bebeğin onu 200 cc olarak çekiyor. Aslaa sağım makinası bebeğinizin çektiği kadar kuvvetli çekemiyor boşuna üzülürsünüz sütüm yetmiyor diye, sonra üzüntüden sütünüz azalır boşverin 🫶
SerraD-1823 inci86 o da normalmiş 10 güne kadar kaka yapmaması. Anne sütü bağırsaklarda hızlı emildiği için kakayı 10 güne kadar yapmamayı normal buluyorlar
esengulyldrm inci86 kaka kabızlık için bakılır sadece anne sütü alan bir bebek için 10 güne bile kaka yapmaması normal kabul edilir. Bakacagınız noktada çişli bez olmalı yeterli doyum için
SerraD-1823 153s34 doktorum dediğini söylüyorum başıma geldiği için. Hatta bizde çiş az rengi koyu olduğu için idrar yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik başlayacaklardı. Küvezde serum takılınca çiş çıkışı olmuş tahlil yapılınca enfeksiyon değil yetersiz beslenme dediler i. Kimse yaşamasın çok zor bir süreçti
SerraD-1823 inci86 tabiki ben 6-7 saat yapmadı diye götürdüm doktora lavman yapıldı o gece rahat uyudu