Gazelsmom 4 tane dikişim var ve 16 gün oldu doğum yapalı. Henüz dikişler olduğu gibi duruyor sadece acısı azaldı.. Normal doğum yapıp dikişi olanlar, sizlerin kaç günde iyileşti. Bilhassa faydalı oldu dediğiniz uygulama var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Ygtek Gazelsmom 7. Günümde ağrılarım bitmişti ama son dikişim 38. Günümde falan düşmüştü. Ben her tuvaletten sonra batikon sürüp fönle kurutmuştum. Sık sık ped değiştirdim 40. Günümde tamamen iyileşmişti
GonulAyd Gazelsmom benim yanımda annem vardı. Her lavaboya girdigimde girdim dusa belden asagıyı yıkadım kuruladım tentirtiyod sürdüm. 2 haftaada düstü dikislerim benim dikişimde coktu. Günde en az 5-6 kez yaptım bunu yıkamadan cıkmadm.
Zeyzey2019 Gazelsmom 40 a kadar tamamen iyileşiyor ara ara hafif ağrın olabilir normal dikişler bir hafta içinde düşmeye başlar ben hiç birşey kullanmadım 6,7 dikişim vardı günde 2 kez banyoda alt tarafımı ılık su ve defne sabunuyla yıkadım iyice kurulandım pedin üstüne beyaz pamuk bez kullandım hep ağrım Olduğunda da yenisini ütüleyip yakmaya ak şekilde kullandım 15 günde hiç ağrım sızım kalmadı
alpgokm_91 Benim 1 haftada geçmişti ağrısı oturma minderlerıne oturuyodum batıcon ıle pansuman ardına madecassol hücre yenileyici krem kullandım kuru tutmaya bakın bölgeyi pamuklu iç çamaşırı tercih edin fön makinesi tutup kurtulabilirsinız