Dmta Merhaba arkadaşlar 4 ay 6 günlük olduk bugün aşımız vardı tarhana çorbası icirebilirsin dedi versemmi acaba
ayan95 Dmta 4 aylık bebeğim az kilo almıştı bu ay bizde başladık başlayabilirsin dedi sebzeler olsun meyveler yoğurt herşeyi tadıyor 🙂
pnrpnr_ Dmta biz de 4 ay 5 günlüğüz ama yapmayın yaa bence. Ufak ufak tadimlarla başlayın denilse belki tamam ama tarhana çorbası bir de. Alerji yapar falan ne olur ne olmaz doktorunuza danışmadan hiçbir şey yedirmeyin derim.
gulapikk Dmta ilk defa duydum benimde bebeğim 4 aylık haftaya aşıya götüreceğim bakalım ne diyecek. Büyük oğlumda hiç böyle 4 aylıkken ek gıdaya geç çorba içir diyen olmamıştı
Aleyna26_asena @“Dmta” bebeğim 5aylik olduğu halde 6aya gidiyoruz tarhana vermiyorum bir kere tarhana verdim alerji yaptı ve gün boyu uyuyamamisti
Aleyna26_asena @“gulapikk” 5bucuk aylık baslaniyor normaldede benim bebeğim 5bucuk aylık yeni yeni baslamamiz önerildi oda sebze haşlayıp 3gun kuraliyla.
ayan95 Dmta karar sizin o zaman ☺️ Sağlık bakanlığınkini kullanmadım ikisinide d vitamini olarak ocean kan ilacınıda bestiron aldım
Ballikizim99 Benim kızım da 4 ay 7 günlük geçen aydan beri hiç kilo almamış haldır haldır emziriyorum neden almadı diye kafayı yicem ama ek gıdaya falan geçmeyi düşünmüyorum zaten ek gıda önce doyumluk olmayacak tadımlık olacak 6. Aydan önce düşünmüyorum
pnrpnr_ Yasemin158 doktor hemen başlatmak istedi, sağlık ocağındaki hemsiremiz ay sonuna doğru başlamak daha doğru dedi. Gaitada alerji durumumuz olabilir açıkçası onun sonucunu bekliyoruz biraz da