Hamzanin_annesi41 Kzlar oglum 3 buck aylik ozellikle uyurken cok fazla terliyor kafasi bonck boncuk suan bile oyle siliyorm 5 dk snra yine ayni bzm gbi olan varmi sebebi onemli bise olablirmi😕
mom0989 Hamzanin_annesi41 doğduğu günden beri emzirirken kafası su gibi oluyor yanımda ağız mendili hariç başı için mendil bulunduruyorum. Ve her emzirmeye kaldırdığımda yattığı penye battaniyeyi ters düz ediyorum. Bir yere gidiyoruz şapka takıyorum kafası yine sucuk gibi ıslanıyor. Kızım maşallah saçlı doğdu enseler fln uzun ama baş terlemesi fln babaya çekmiş genetik oluyormuş zaten
GonulAyd Hamzanin_annesi41 benim bebegimde ayni sekilde 6 aylik olucaz. Doktorumuz dvit yetersiz geliyordur ondan dedi. Emin olamadım birden fazla doktora götürdüm hepsi aynısını dedi. Bu ay baska doktorada gidicem bakalım o ne dicek.
emirhanecozlem Hamzanin_annesi41 canım benim emerken falan terlemesi normal ama çok fazla terlemesi oluyorsa d vitamini eksikliğinden veya troit yüksekliğinden kaynaklı olabilir. Bi doktora göster