Elifcan Kızlar çok üzgünüm oğlum kafasında hep aynı yöne yatmaktan dolayı yamukluk oldu bebekken ne yaparsam yspayım o tarafa yatmazsa çığlık çığlığa ağlıyordu fizik gördün bir ay ama boynu düzeldi fakat yaptığı pozisyondan dolayı yamukluk kaldı nspmalıyım çok üzgünüm
havva_hira41 Elifcan benim kızımda hep sağına yata yata kafasının bir tarafı basık kaldı dediğin gibi bir türlü diğer tarafa yatmıyordu şuan 5 aylık artık büyüdüğü için kafasını br sağ bir sol yapıyor sırt üstüde yatıyor kafası düzeldi kendi yaptı bunu senin kaç aylık üzğlme büyüdükçe düzeliyor bende çok üzülüyordum
Askmeyvesininannesi Elifcan üzülme :) bende neler yaptım. Ne dr lar fizyoterpstlr gittm :) geçiyo. Büyüdükçe geçiyor.
Funda0161 Benimde kızımda var aşırı yamukluk, hafıf duzeldı yanına yastık koya koya lakin boyun kısalıgı var hiç boyun yok fizik tedavi fayda verirmi acaba bilgisi olan
Elifcan havva_hira41 eskiye göre iyi de işte diğer bebekleri görünce kendimi suçluyorum ama eskiye göre iyi çok kısa kestirdim saçlarını biraz düzelme var
gamzefurkanveysel bizde 4,5 aylıgız ama kafa yamuk 😂 olabilir yani düzelir zamanla . bir sağ bir sol yatırmaya devam edicez yapacak bir şey yok. bende on kere çeviriyorm gece boyunca ☺️
Deniz34 Elifcan benim kızım da da aynı sorun vardı doktor zamanla düzelir dedi sen araştır bebek kafa kaskı var yamukluk için İstanbul ve İzmir’de şubeleri var bende çok araştırmıştım
Funda0161 Deniz34 evet bende arastırdım lakın çok para 18 bin dedıler ikiz oldugu ıcın benımkıler anne karnındada olustu yamukluk bır nebze duzelecek belkı ama bütçeye uygun değil
Elifcan Deniz34 Deniz34 evet ama 3100dolar bütçeme uygun değil bide benim çocuk onu kafasında tutmaz yoksa gittim criminal tedavi merkezine ölçüm yaptırdım
Deniz34 Funda0161 anladım çok kafaya takmayın benim kızımın tortikolisi vardı hep başını birtarafa koya koya yamuldu hatta yüzü bile yamuldu şimdi 14 aylık daha iyi görünüyor
Deniz34 Funda0161 çok abartı biçimde yoktur bence anne olduğunuz için siz daha dikkatli inceliyorsunuzdue çevrenizden de böyle diyen çok oldu mu?
Funda0161 Deniz34 Herkes söylüyor görülmeyecek gibi değil kask merkezıne fotograf atmıstım onlarda var dedıler ikiside kız saç kapatır belki neyapalım🤗
Minnikim Funda0161 benim kizimi da tum baglarim açılmadan erken dogurdum 🙊 6 cm ile sancidan ve suyumun bosalmasindan dolayi dogum yaptim. Kizimin kafa tamamen yamuktu kemikler saga sola bakiyodu 🙈 kilo aldikca duzeldi ama hala yamukluklar var. Neyseki kiz cocugu 🙈 saci uzayacak insallah diyorum. Suan 5 ay 5 günlük
Deniz34 Funda0161 evet birde öyle düşünün saç kapatır benim de kızım var bende öyle düşünüyorum🤷♀️ Allah yavrularınıza daha büyük dertler vermesin