Bereninannesii34 Merhaba kızlar, bebeğime organik bebek tarhanası alacağım ama bi türlü kafama yatan bir marka olmadı. Belirgin markaların olumsuz yprumları da çok onun için bilemedim. Siz bebişlerinize hangi marka veriyorsunuz ya da nerden alıyorsunuz?
[silindi] Bereninannesii34 Aşçı anneden aldım. Keçi Yoğurtlu çok beğendi oğlum. Daha önce aktarcıdan almıştım. Pek severek içmezdi.
Aynenkanka Bereninannesii34 og natural çok güzel bazen kendime de yapıyorum. Bu sefer bir de lotus natura aldım onu da çok beğendim tadı kıvamı falan olması gerektiği gibi
Yarim_Kilo_Kiyma Bereninannesii34 Bebek Tarhanasını özellikle hiç almadım ilk oğlumda. Tarnananın çok bir besleyici özelliği yok. Arada verdiğimde ise, az kıyma, az bulgur ile veriyordum.
Bereninannesii34 Defnesa bazı yorumlarda çoğu kişi acı olduğunu yazmış ondan kafam karıştı biraz. Sizde de öyle bir tat bıraktı mı?
Bereninannesii34 ezgicenk Makarna lütfen yorumlarına baktım da acı tarhana ve tadı çok kötü diyorlar siz deneyimleriniz mi nasıl tadı ?
Bereninannesii34 Makarna lütfen yorumlarına baktım da acı tarhana ve tadı çok kötü diyorlar siz deneyimleriniz mi nasıl tadı ?
Defnesa Bereninannesii34 hayır çok güzel tadı birkaç çeşit vardı organik tuzsuzbebek makarnasi olanı kullanıyorum ben
ezgicenk Bereninannesii34 belki bazı bölümlerinde acılık vardır bilmiyorum ben denk gelmedim sonuçta malzemenin cinsi hepsinde aynı olmuyor olabilir
Nikita Bereninannesii34 makarna lütfen aldım. Tuzsuz olduğunu iddia ettikleri tarhana tuzdan başka tat vermiyor. Annemin yaptığı tuzlu tarhana daha tuzsuz
nebutantana30 Bereninannesii34 og natural den aldım tadı çok güzel baktım bende bebeğim severek içiyor