ozlem592_ Merhaba sağ göğüsümde ağrı sertlik oluştu bu sabah ılık su ile yıkadım sağdım bana mısın demedi sizin önerileriniz var mı ??
HappyQueen ozlem592_ duşta sıcak su kompreksi yaptım, masaj yaptım, bol bol sağdım. Bu şekilde geçti benim
butterflyy_ ozlem592_ benim iki göğsümde 1 hafta arayla oldu 40 üstü ateşle yandım heryerim ağrıdı dayanamadım ne yapsam geçmedi antibiyotik ile geçirdim
krtglucnar_ ozlem592_ çok kötü oluyo mastit ateş yapıyo ve ben mecburen antibiyotik kullanmıştım öyle geçti
Bebekli72 Sıcak kompleks degılde soğuk kompleks gerekıyor sağın ve soğuk kompleks uygulayın duşta beyaz sabunla koltuk altınızdan göğüsünüze doğru tarayın iyi gelcektır kızarıklık yoksa bol sağımla çabuk geçer
hatngnay Sağımla sütünüz daha çok artar ve anlık rahatlatır sizi daha sonra yine olur tek yapmanız gereken bol bol emzirmek ve elle sağım ben öyle yaptım
butterflyy_ hddd ben de atlattım yeni 2 göğsümdr bir hafta arayla 20 gündür çektim ancak antibiyotik ve parol ile atlatabildim acile gittim serum parol taktılar 41 den üstte ateş ile gitmiştim antibiyotik augmentin ve parol vermişti
hddd butterflyy_ acile gidemedim çocuklarımı bırakmak sıkıntı oldu klavunat dedi bana da dogumumu yapan doktor eşim yazdirip aldi
Bsrarch ozlem592_ soğuk lahana ile masaj yapmak iyi geliyor diyorlar sütün dolumunu engelliyormuş. Makineyle sağım yapmayın süt artıyor onun yerine emzirmeye çalışın daha sık. Bende de oldu geçen hafta anca antibiyotik ve serumla atlatabildim maalesef
samira46 Sıcak havlu koyun daha sonra sağım yapın sağım sonrası sertlık olan yere elinizle masaj yaparak sağmaya devam edin bu işlem bitince soğuk havlunkoyun bir iki seferde rahatlayacaksınız sürekli mastit oluyorum en etkili yöntem bu