cherry_baby Kızlar kızım 5 ay 10 günlük 1 aydır falan sinirlenince sıkılınca kızınca falan sol elini kulağının oraya saçına götürüyor çekiştiriyor bırakıyor siz de de oluyor mu bu durum demem o ki normal mi ??
AliBekirinAnne cherry_baby benim oğlumda yapıyordu bunu internetten araştırmıştım kendini sakinlestirmek için yapıyormuş genelde
cherry_baby AliBekirinAnne ya ben de araştırdım ama deneyimli annenelre sormak istedim. Allah korusun ne bileyim aklıma saçma sapan şeyler geliyor
aryasmom5 @cherry_baby benim bebeğimde 6 aylık bazen kuşaklarını bazen kulak üstündeki saçlarını çekiyor bende anlamıyorum
cherry_baby aryasmom5 aynen kuşak üstündeki saçlarını çekiştiyor benimki de bakalım inşallah birileri görür de aydınlatır bizi
Hediyeslla Benimde 5 aylıkken yapoyordu saçı da çok uzun tam ele avuca sigiyordu kestirdim saçını şimdi bir yaşında saçları uzadı son günlerde yine sinirlenince hemen saçını çekiyor ne yapacağımı şaştım kaldım vallahi bende inşallah Bi çözüm buluruz
cherry_baby asminmom yok agrı değil de dediğim gibi sadece sinirlenince yA da sıkılınca saçları çekiyor