KSM Bebeği sadece 30 dakika uyuyanlar nasıl bir program yapıyorsunuz hangi saatlerde uyutuyorsunuz bebeğinizi
Alerjikrinit KSM muhtemelen küçük benim oğlumda öyleydi 9.ayda bir gün aniden 1,5 saat uyumaya başladı korkup gidip bakmıştım neden uyanmadı dire hasta sanmıstım . Yok dürtün yok emzirerek uyutmayın hepsi hikaye. Büyüyünce uyur
aysebb KSM Uyku penceresi aralıklarına dikkat ediyorum esner esnemez veya huysuzlanınca uyutmaya çalışıyorum. Diyelim kısa uyudu uyandı 15-20 dk uyudu diyelim tamamen uykusu açılmadan bidaha uyutuyorum bu sefer uzun uyuyor 1,5-2 saat. Yani uykuya geri döndürmeye çalışıyorum genelde dönüyor çok zorlarsa uyutmuyorum
Duygu1403 KSM merhaba bebeğiniz kaç aylık benim bebeğim on aylık erkek gece uykusu iyi sayılır ama gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor ve üç uyku yapıyor hatta bazen dört ama en fazla yarım saat uyutmak için de yarım saat uğraşıyorum bayağı yorucu oluyor
aslanb Göğsümde uyuyor yerine koyuyorm 10 dk bile uyumuyir ben bulamadım ne yapacagimi asla gündüz uyumuyir
KSM Göğüste uyutmak çok sıkıntı ya çünkü bırakınca sizin sıcaklığınızın gittiğini hemen anlıyor uyanıyo ben çareyi yavaş yavaş sarsmadan ayakta sallamakta buldum öyle zor zor 30 dkkya çıktı normalde gündüz sıfır uykuydu
birisii16 Alerjikrinit ay allah razı olsun bacım be içime su serptin benimkide 9 aylık memedede uyuyor ayakta sallayarakta uyuyor gündüz 3 öğle uykusu yapıyor ama hepsi 15 er dakika hep böyle olcak sanıyordum 😭
benimoglumukurtarinesraa Ben gündüz şöyle bir program uyguluyorum : sallayarak uyutma yerine koyma,30 dk içinde en acil ne iş varsa onları yapma, uyanınca hemen ayağa alıp müdahale etme. Onunla beraber uyanana kadar oturma. O uyanınca kalkıp hayata devam etme😄
Onemother1 Duygu1403 aynıyız yarım saat en fazla 45 dk uyuyor bizimkide 6 aylık 4 aylıktan beri böyle.alıştım artık bu düzene 🙈