Oglumvebennnn Kızlar oğlum 2ay 22gunluk geceli gunduzlu reflutde yatıyordu ama artık sigmiyor 😴🥴 babysent var onda yatirsam ama gece kusur korkusu ile baş edemiyorum napmam lazım👍
Seliscee Oglumvebennnn babynest in altına koyuyorum ben kafası yüksekte dursun 6 aya kadar, benim ki 8 aylik hala o şekilde yatıyor 9 aya kadar kafası yüksekte yatıracağım
beyzacmvrc Oglumvebennnn reflü yatağının üstüne baby nest i dikin. Bizim reflü yatağı öyleyxi sevibebe nin di bakin internetten fikir olur.
Wanderlust Oglumvebennnn neye yatirirsaniz yatirin belden yukarisi icin altina destek koyar egim verirseniz iyi olur
Oglumvebennnn Seliscee yani reflü yatağını bayb sentin altına katacağız degilmi o yan kolları söküp onu denicem şimdi baybsente yatırdım düz şekilde başında uzanıyorum (korkuyorum)
Seliscee Oglumvebennnn bizimkide sığmıyordu ben altındakini cikartmistm yine de yatıyordum hatta kayiyordu baya
Oglumvebennnn Seliscee benimki işte gece aşağı kayiyo kayiyo paek yatağı var ayakları değince onun sinirine uyanıyor🥴 yani sığmıyor o yüzden artık yatırmak istemiyorum ama onu denicem çok teşekkür ederim