merveats Emzirirken oruç tutucak mısınız , geçen ramazan hamileydim tutamadım bu sene de emziriyorum, sütüm zaten öyle çok değil, kesilir diye korkuyorum, sizler ne yaptınız düşüncelerinizi merak ediyorum
churchil merveats ben de düşünüyorum bu konuyu. Geçen sene 4 aylık hamileydim ramazanda şimdi de kızım 6 aylık olacak ek gıdaya başlayacağız ama çoğunluk olarak yine anne sütü alacak. Bilemiyorum sanırım bu sene de pas geçicem. Belki arada tutarım emin değilim 🙄
Suheyla06 merveats ben de tutmak istiyorum ama normalde de orucu çok zor tutabilen bir insanım bebeğim ramazan da 7 aylık olacak şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağım diye
bebikveben merveats ya ben de bunu düşünüyorum. Bebeğim ramazanda 4 aylık olacak, emziriyorum ve çok acıkıyorum artık. Nasıl yapacağım of
TimurS merveats ben tuttum normalde sahurda bişey yemezdim ama emzirdigim için yumurta ceviz vs yedim güzel yaptim sahuru akşamda ortalama yedim sütüm azalmadi bol suda içtim tabi.Zaten uzmanları da orucun süre olumsuz etkisi olmadığını soyluyor.şöyle düşün normalde gündüz yedigimizi oructa gece yiyoruz
Mervilay Bebeğim 7 aylık ek gıda alıyor. Gündüzler kısa ve imsak geç oluyor. Sahuru son vakte doğru yapıyorum sütümde ciddi bir etki görmedim. Sıralı tutmuyorum birkaç gün ara ile tutuyorum. Deneyebilirsin bol su içmeyi ihmal etmeyin