flora823 Annelerim ayakta sallamayı pek önwrmiyorlar da bebeğinizi sallıyor öusunuz ben daha hiç sallamadım bebişimi henüz 2,5 aylık nw dersiniz
Mucize1309 flora823 ben kollarimda uyutuyordum ama her geçen ay kilo alıyor ağırlaşıyor ne bel kaldı ne omuz ne kol yeni yenj ayakta sallamaya başladım çok çok rahatima geldi
Merveio14 flora823 alistirma ilerde zorlanirsin. Arkadasimin oglu 4 bucuk yasinda hala saallanarak uyuyor
betulggd flora823 keşke ayakta sallama ile hemen uyusa 🙈 önce memede emerken uyuya kalacak sonra ayakta sallayarak derin uykuya dalacak ondan sonra beşiğine yatırabilirim ve eğer memeden ayağa geçerken uyanırsa tekrar memeye alıp uyutmam gerekli 🤦🏻♀️ annem bendeyken alıştırdı şimdi gitti tek başıma uğraşıyorum 1 ay sonra uyku eğitimi aldıracağım çünkü artık başa çıkamıyorum yoruldum
Dlk55blt-rdvn betulggd kesinlikle uyku eğitimiyle kurtulacaksınız. Ben keşke diyorum daha önce alsaydım da 14 ay çekmeseydim
mskb 4 aylık asla kucakta bile sallamıyorum.. uykusu gelince sarıyorum iyice emziğini de verip yatırıyorum o kendi öylece uyuyor.. kucağına alanları da uyarıyorum sallamayın sakın diye ..
brzy Deletedmom_117 benim kızım kolik sallaninca susuyordu sadece 5 aylık olacak hala sallıyorum ayak yetmiyor çingene besiginde 😥
araspoyraz flora823 1.5 yaşından beri sallamiyorum 2 bebeğime hamileyken bacak ağrısı oluyordu bende sadece bacağıma koydum sallamadan hafif bacağımı zıplatıyordum sonra oğlumun uyku vakti geldiğinde bende koltuğa uzanıp onu kucağıma Alıp beraber uyuya kaliyorduk 2 hafta böyle devam etti sonra peluş küçük bir köpeği var işim varken uykusu geldi bende koltuğa yatırdım kucağına verdim uyu gelicem dedim bir iki kere geldi geri yatırdım o günden beri tek yatıyor su an 2 yaş 7 aylık uykusu geldiğinde anne yastık der veririm hemen kafasını koyar sağa döner sola döner uyuya kalır gece de aynen öyle yapıyorum yatağına koyuyorum peluş küçük oyuncakları yatağına koyuyorum iyi geceler diyorum gece lambası açık şekilde kapıyı açık bırakıyorum bir iki defa gelir bana bakar gider sonra bakınca uyuya kaldığını görüyorum sizde deneyin bende artık büyüdükleri için sallamakta güçlük çekiyoruz maşallah demeyi unutmayın
Gzdnr17 flora823 no sallama 🙏🏾😂 Anneyi bağlamaktan başka bi şey değil Bebekler sallanmayı bilmez ebeveynler öğretir maalesef sonra da ağlanırlar sallayarak uyuyor diye 😂
flora823 Daha hiç sallamadım bebişimi sarsılmasın diye sallamayı düşünmüyorum koliğe iyi geliyormuş ama yüzde yüz çözüm değil farklı şeyler de denenebilir belki teşekkür ederimm