Koko27 Artık napıcağımı bilmiyorum gerçekten denemediğim şey kalmadı 8 ay 24 günlük neredeyse 1 aydır geceleri sürekli ağlayarak kalkıyor beşiğine koyuyorum hemen 20 dk sonra kalkıyor. Bazen emiyor bazen sadece ağlıyor gerçekten napıcam bilmiyorum. Hani normal uyanma olarak değil bildiğiniz sanki canı yanıyormuş gibi ağlıyor. Artık lütfen biri bişey desin ihtiyacım var
Seda-M Koko27 canım vallahi benim ki 1 yaşına basacak bir hafta sonra son 4 aydır aynı şeyleri yaşıyorum sürekli meme azında memede uyumak istiyor kesinlikle yatağında uyumuyor şuna salıyorum 1 saat olacak hala uyumadı analık bu sanırım 2 yaşına kadar böyle devam edecek dayanmak zorundayız çocuk büyütmek kolay değilmiş anaların hakkı ödenmez 🙃
Koko27 mihrammmmmm bizim alt 2 diş çıktı neredeyse ama üstlerde birşey yok yani gerçekten dişten mi yoksa başka neyden çözemedim
Suhedalm Bir çözümüm yok ama, benimki de dokuz aylık olmak üzere ve durum aynı emeklemeyi öğrendi uykusundan aniden uyanıp bir anda emeklemeye başlıyor😂 bizimki de yaklaşık bir buçuk aydır sürüyor ve artık ben de delirmek üzereyim.
Koko27 Seda-M aynen meme de uyumak istiyor yanımda uyumak istiyor yada ayakta sürekli sallanmak istiyor yani dermanım kalmadı. Sabaha kadar elli kere uyanıyor uyuyor. Gerçekten annelerin hakkı ödenmez boşuna denmiyor bencede 🥹
mihrammmmmm Koko27 kızımın da alt iki dişi çıktı üstler çok anlaşılmıyor sanırım sürekli eli ağzımdaydı 2 gün önce telefonun feneriyle baktım öyle fark ettim nokta kadar delik açılmış🥹
EgemenAtam Koko27 Duzeldi mi biraz acaba?Benimki de haftalar ayni 9 bucuk ayligiz.Gecici bir surec mi merak ettim🥹