cakmakt 7.ci ayına 10 gün var diş çıkarma ya başlıyor sanırım patlamış elim değince damağında dişi hissediyorum ama görünürde yok sürekli huysuz ve ağırlaştı kucak istiyor temizlik ev işi ek gıda eşim yardım etmeye çalışıyor ama oda yorgun geliyor işten kendime vakit ayıramıyorum hiç biraz psikolojik yıprandım etrafımdakiler bana kendini çocuğuna adamış gibi davranıyorsun bir git kuaföre gezmeye vs diyor ama o bebek daha bana ihtiyacı var niye birine bırakayım yeri geliyor duş alıcak vakit bulamıyorum ama kimse de demiyor geleyim ilgileneyim de sen biraz dinlen diye öyle işte güzel post açmışsınız dertleşmeye ihtiyacım vardı bu bakım konusuna takıldım benim cildim düzgün kız kardeşim veya annem çok bakımlılar ciltlerine sürekli serumlar falan sürerler her ay kuaföre giderler benden de onu bekliyorlar ve ben serum sürmeyi çok sevmiyorum kuaförede fobim var kv de sever kuaför falan ama kimse demez geleyim bi işini halledeyim de sen de git yap diye hep kendileri akıl verir doldum çok hepsine anlatıyorum bana diyorlar kv baksın çocuğa oda asla bakmıyor hep bahane annem çalışıyor kız kardeşimin aklı beş karış havada oturdukları yerden psikolojimi bozdular eşim de hiç demez bakayım istersen sen çık falan diye korkar tek kalmaya ama bende zaten emanet edemem şuan çok küçük olsun şükür halime işte benim dertler böyle .