Birtane Kızlar aranızda diş implantı yaptıran var mı zormuş nasıl bi süreç .( birde diş kemiğinin kesilmesi içini kemik tozuyla dolduran varmı Nasıl süreç zormu
emelcihangir Birtane 14 tane yaptırdım benim biraz sıkıntılıydı kemik tozu illaki koyuyorlar korkulacak bir şey yok ağrı kesici veriyorlar zaten
defmommy Birtane tamamen sizin dişinizin kemiğinizin sağlığına göre 5 tane yaptırdım 4 tanesini hiç hissetmedim bile bir tanesini 1 saatte takamadılar acıdan 3 saat ağladım 🌸
gamzecaktas Normal diş hekimine değil de çene cerrahın yaptırmaya özen gösterin. Sayısını hatırlayamayacağım kadar çok kişiye yaptık. Çene cerrahını asiste ediyordum. Uygulama aslında ağrısız ve çok basit işini bilen biri olduktan sonra.
2tosbikannesi gamzecaktas merhabalar size bir şey soracağım doğumdan önce 1 tane implant yaptırdım sıkıntısız geçti sürecim fakat implantı üstündeki diş ile diş etim arasına sürekli bireyler giriyor ve diş ipiyle sürekli temizliyorum bu normal mi? Yoksa implant üzerindeki diş diş etimle oturmadı mı anlamadık. Şuan da emziriyorum korkuyorum sıkıntılıysa diye. Bilginiz var mı?
Deletedmom_106 Birtane hiç korkmayın valla hiç bi zorluğu yok . Ağrı kesici anestezi falan derken çok hissetmiyorsun