babygirlandmom Merhaba kizlar burda cok göruyorum emziriken kendini sikan bebekler surekli haraket halinde olan bebekleri emzirirken kesinlikle gaz molasi vermenizi tavsiye ederim kızim 10 dakika emiyosa eger 5 dakikada memeden cekip gazını ckartıyorum tekrar memeye yatıryorum cok rahat emiyo sonrada mısıl mısıl uyuyo gaz sorunu cok olan anneler kesinlikle denemelisiniz😉
Elfidam babygirlandmom bende diyordum ki tek bnm kiz mi kivraniyo. Gogusumdeyken resmen bi sagabi sola dans eder gibi kivriliyo bende sutum azaldi sanirim cekemedgnden sinir oluyo die dusunuyordm 🤷♀️🤱🏼🤯 demek ki o gazmis. Ama sizin yaptgn gibi denesem bnmksi ortaligi yikar
babygirlandmom Elfidam canm iste o gaz oldgu icin oyle kivranıyo sen bikac kez dene arada memeyi birakinca hemen gazını cikar tekrar memeye yatır dene bak nasil rahat emecek sende fark edersin ustelik bunu yapinca emdikten sonra fazla gazida olmuyo😊
Elfidam babygirlandmom bizim kiz biberonla da kavga icinde. Sanirim reflusu de var. Koltukaltindan tutup omzuma kaldirdigimda ne varsa cikariyo 😞 ne zaman bu hale geldi anlamadim yatagi da hep egimlidir oysaki
babygirlandmom Benim ķizimda oyle canm reflumu bilmiyorum ama surekli kusuyo dedigin gibi bide gaz olmamasi icin kafasi biraz yukrda karnini doyuracakmssn migdesi altta kalackms ozman gaz uste birikirmis belini sıvazlamyla hemen cikarmis ben bunuda surekli uyguluyorum emzirirken basni yukarda tutuyorum bu bebislerin gazlari bizi öldurucek cikarsalarda bizde rahatlasak🙄