Elaaaa5151 Kizlar kızım 2.5 yaşında ateşi var bı inip bı çıkıyor dolven verdim ibromin verdim limonlu çorap giydirdim banyo yaptırdım vücuduna ıslak bez uyguladım var mı başka önerileriniz 😔
alparslan221 Elaaaa5151 Bızde 2 yaş . Bızde de ateş başladı sabahtan berı bır düşüyor bır çıkıyor .medır bu ateş anlamadm herkes de ateş skntısı var :(
HanifeSay Benm de 1 aylık bebeğim var 3 gündür dirençli ateşi var ateş düşürcüler duş falan düşürmüyor bronşit tedavisi görüyordu birden bu ateş çıktı nerden çıktıysa :( yukarda kalsın
Elaaaa5151 alparslan221 sormaukn ya hastaneue gitsek kalabalık ekstra virüs kapar mi korkisi kalabalık bı yandan gitmesek evde bişey olur mu korkusu 😔
alparslan221 Elaaaa5151 tam olarak bu biliyor musunuz .gittim ama acaba başka bırsey kaptık mı diye içim içimi yıyor ee gitmesem evde ateş sürekli yükselen ateş oda psikolojimi bozuyor z:( rabbım şifa versin yavrularımıza
HanifeSay Götürün hastaneye diyorlar bu ateşler evde geçiştirilmemeliymiş çnkü rota, adenavirüs gibi salgınlar varmış testlerle ilaç veriyorlarmış. İmkanınız varsa özele gidin maskeli şekilde mecbur:(