babybarlas Arkadaşlar ne marka bez kullanıyorsunuz, ben molfix in mavisini alıyordum ama sızdırıyor hep badisi ıslanıyor. Değiştirmek istiyorum sleepy yada molfix in sarı paketli sı nasıl varmı kullanan?
Hllasaf babybarlas slepy çok kötü bence kakası bile dış pijamasına kadar geçmişti bizde hiç denemeyin derim Kâğıt gibi resmen
Hllasaf babybarlas molfix mavi paket kullanıyorum bir kaç kez sızdırdı sonra goon denedim pure baby denedim ama yok bence en iyisi yine molfix bu arada daha bebeğim doğmadan baby turco alıp stoklamıştım bir kaç paket işk doğduğu zamanlar da onu kullandım ama aşırı sızdırdı en iyisi molfix bence
babybarlas ikiprensannesi53_ evet en iyisi prima amacokta pahalı primadan sonra ne alınabilir onu bulmaya çalışıyorum
aslansmoms babybarlas mavisine geçtim ama sarı paketini de denemek istiyorum küçük paketini bulamadım.
153s34 babybarlas pure baby der gecerim 👌🏻 2 paket bitirdm bir kere bile sizdirmadi. Sleepy, babyturco,sofia,evy baby flan 1 kere dahi olsa sizdirmisti ama pure baby mük
153s34 babybarlas yaaaaa inanmiyorum, size hc sizdirmadi dedm.ve bu aksam ilk defa szdırmıs 🥺🥺 şoklar icindeymm. Kusura bakmayn ltfen 😔
seboss35 babybarlas BİM’in bezini alıyorum 2 seferdir hiç tasma vs olmuyo ama indirimli denk gelirse molfix sarı paket de güzel pure and soft diye geçiyor
Rwerdst babybarlas goon premium soft kullanıyorum. Gece 12 saat falan kalıyor. Hiç taşma pişik vs olmuyor.
babybarlas 153s34 aaa gercekten mi yaa kişiye göre memnuniyet değişir aslında ben de molfixe sızdırıyor diyorum ama baska bezden molfixe geçip memnun olanda var