Minikyavrumbenim Kızlar çok sevdiğim birisi oğlu olacak Alparslan ismine karar verdi çift isim olsun istiyor çocuğuna koyan yada tatlı önerisi olacak olan postuma buyursun lütfen🫶🏻 Kendisi Yağız Alparslan olarak da düşündü sizce nasıl hanımlar…
Berahyon Minikyavrumbenim Alparslan yeterince uzun bir isim bence. İlla iki isim istiyorlarsa Alp Arslan koysunlar derim 😅
CizerBirAnne Minikyavrumbenim alparslan zaten iki isim aslında. Yanına bir tane daha ekleyince kulağa hiç hoş gelmiyor açıkçası.
alpinanneesi Minikyavrumbenim ben uzun isim hiç sevmiyorum hele hem uzun hemde iki isim hiç sevmiyorum benim oğlumun adı Alp bence güzel değil kusura bakmayın ama benim fikrim bu
Minikyavrumbenim Beyninizikullanmakucretsizdir @Kurabiyem_ Bence de tek olarak Alpaslan güzel olan isimlerden ama ailede aynı soyat olduğu için iki ismi olsun istiyor
Minikyavrumbenim alpinanneesi çift isim seviyorum ama Alparslan yanına bende ek isim pek yakıştıramadım herkesin kendi kararı önemli olan anne babanın son kararı
BuzluKahve Minikyavrumbenim bu sene en çok konulan isim olmuş Alparslan. Yeterince uzunken bir de ikinci isime gerek yok bence
Minikyavrumbenim BuzluKahve evet öyleymiş bence Yağız ismi çok güzel ben olsam Yağız Aybars koyardım uyumlu ve tatlı 😻
Minikyavrumbenim alpiimom adıyla büyüsün iki ismi de çok güzel sadece çok uzun olmuş birleşince annesi