Ben kışın eğitim verilip yazin gezmelerden geri kalmama taraftarıyım 😂
24 ay 10 günlük tam 😂 TV izletmiyorum ama müziklerini dinliyoruz.
Sevimli dostların tuvalet şarkısını dinliyordum 1 yıldan beri son 1 2 haftadır çişin kakan gelince git hemen tuvalete diye mırıldandıgini duydum 2 gün öncede bezi çıkarmış evde çıplak dolanıyordu dedim o gün bugün 😂 yanılmışım 😂😂😂😂😂😂 annecim artık cisimizi kakamizi tuvalete yapmamız gerekiyor kardeşin gibi küçük bebekler cislerini bezlerine yaparlar sen tuvalete oturabilecek büyüklükte bı kızsın gel bakalım oturabiliyomusun dedim klozette aparat var çıktı oturdu aaaa bak doğru tahmin etmişim sen kendin çıkabiliyorsun çişin geldiğinde ben sana yardımcı olacağım bezini bir daha baglamayalim dedim anladı sevindi 😂 olur sandim ilk gün sabah 9 da başladık 20 dk da bir sordum yok dedi 1 saat 55 dk oldu tam 2 saat olunca soruyum diyordum ki altına yaptı 😂😂😂 2 kat pijama giydirdim hicbiryere bulaşmadan hallettik. 2 3 4 5 sefer derken hiç tuvaleti tutturamadik hep altına yaptı sorun değil dedim. Gece uyuduktan sonra bezledim o gormedi. Ve sabah oldu tekrar beze bay bay dedik 😂 ara sıra sordum yok cisim diyor ama altına yapıyor yapınca da cisim geldi diyor sıralama yanlış 😂 neyse daha ilk günler dedim tabi hala tuvaleti tutturamadik hep altına yaptı. Derkeeen ishal oldu 😂 ve ben hemen altını bezledim zaten ikimizde hazır değildik bu ishal bir işaret oldu ben halı koltuk silmeden kurtardık 😂😂 biraz unutsun Mart gibi tekrar denerim. Ama acaba geç mi kaldik demem artık çünkü bebeminde kendiminde potansiyelibi gördüm 😂