Winner Kızım 3 yaşında, halıya ve koltuklara tükürüyor. Başına gelen var mı. Söylüyorum anlatıyorum, annecim evimiz kirlenir , tükürmek güzel bi davranış değil diyorum, ama odadan çıkmamla tükürmesi bir oluyor. Ne yapabilirim çare arıyorum.
Wanderlust Winner tepki vermeyip gormezden gelmeyi denediniz mi sirf dikkat cekmek icin de yapabiliyorlar ilk yaptiginda ayy ne yapiyorsun vs diye sesli bir tepki verdiyseniz onu bekliyor olabilir. Yine degismezse yapicak birsey yok sabirla anlatmaya veya dikkatini dagitmaya calismaya devam💆🏻♀️
Bebegim_28 Winner Kasım ayında 3 yaşına girdi kızım, hiç öyle bir huyu olmadı bu yüzden bilemedim 🤷♀️
Belcim30 Winner bir hikaye uydur ve bunun yanlış olduğunu ona o şekilde anlat yada evcilik oynarken onu anne kendini çocuk yap ve onun yaptığı bu hareketi yap bakalım rahatsız olacak mı onun rahatsız edici bir sey olduğunu ona bir sekilde anlat çünkü sen ne kadar yapma desen o kadar anlamadığı için asıl nedeni inatlaşıp yapabilir her çocuğun yapısı farklı bizde olmadı böyle bir seu 3 ay sonra 3 yaş olacak ben hep böyle anlatıyorum olumsuz bir sey olsa inşallah işe yarar.. Görmezden gel demiş bir arkadaş Buda etkili bir yöntem böyle böyle sönüp gidebilir davranışı