churchil Nrmnn5308 elmayla birlikte bi gazeteye sarın 1 2 gün beklemesi gerek. Buzdolabına koymayın. Yarısını verecekseniz kesin üstüne biraz limon sıkın ya da limon sürün streç filmle kapatıp dolaba koyun
tomvejerry Nrmnn5308 elma ve muzun olduğu poşete koyup ağzını bağlayın ertesi gün yumuşuyo ben hep öyle yapıyorum dolaba koymayın
zeynebinannesii28 Nrmnn5308 yanına elma ve evde olan meyvelerle tabağın içine bırakıyorum bir iki günde yumuşacık oluyo dolaba atınca hemen sertleşmez buharda haşlanmaz
Nrmnn5308 Mysmrtfrt bende öyle yapıyordum ama internette haşlamak doğru bir yöntem değildir dedi ondan sormak istedim
Adeniminannesi Nrmnn5308 Elmanın yanına koyuyorum 1-2 güne yumuşamış oluyor . Dışarda bırakın buzdolabına koymayın
tomvejerry Nrmnn5308 dolaba koyuyorum ama genelde biz yiyoruz bi dilim kadar bebeğime veriyorum bekletmiyorum kararıyor çünkü hemen vermek istemiyorum o şekilde bebeğime de
usenmedimyaptimbirvelet Nrmnn5308 avokado ve ceviz aynı anda verilmez ikisinin de yağ oranı çok yüksek
Nrmnn5308 Sevvl bende simdi yaptım merakla bekliycem 😂 videolrda yumusacık koyuyolar diyorum neden bende hep sert oluyor
Betelgeuse_ Nrmnn5308 illa elma veya başka bir şeye gerek yok Ya bir kağıda sarım güneş almayan yerde bekletin ya da poşete koyup ağzını kapatıp bekletin birkaç güne olgunlaşır ve yumusar
mervekb Nrmnn5308 ben sert alıyorum pirinç kabının içine bırakıyorum 2-3 güne yumuşuyor koyarkenki sertlik durumuna bağlı değişiyor. Muzla birlikte beklettiğimde istediğim gibi yumuşamadi.