ikiprensannesi_ Kızlar bebeğim 2 aylık 25 günlük sütüm azalıyor ne yememi önerirsiniz ne yaptinizda sütünüz arttik lütfen yardımcı olun
SiprayiL ikiprensannesi_ kuru incir, kayısı, dut kurusu, hurma, rezene, tahin helvası ve en önemlileri bol su ve dinlenme
ikiprensannesi_ Kuzularinanasi düzenli emiziriyirum canım 2 yaşında bı oğlum daha var ve malesefki hiç dinlenemiyorum uyuyamiyorum gün içinde
ikiprensannesi_ Çok teşekür ederim kızlar adet oldum kirkimdan sonra ilk adet hiç birşey yiyesim yok ya iştahim gitti 3 gündür bu haldeyim ya sütüm de azalıyor
beyzadodo ikiprensannesi_ bestlak ile icerigi ayni trendyoldan siparis verin ama ayni zamanda beslenmenizede dikkat edin kuruyemis meyve sebze guzel yemeklerle beslenin ve lutfen uyuyun
ikiprensannesi_ Blackandwhite sadece gece uyuyabiliyorum oda 2 saatte bir kalkıyorum bebeğimi emzirmek için
ikiprensannesi_ beyzadodo uyuduğumda göğüslerim doluyor ama uyuyamıyorum 2 yaşında oğlum var onu yaptırınca kardeşi kalkıyor maalesef hiç dinlenemiyorum
Elistos1 ikiprensannesi_ sabah akşam elektrikli pompa ile sağım yapın en az bir göğüs 15 dk toplam 30 dk
ikiprensannesi_ Essr valla stresin içindeyim 2,5 yaşında bi oğlum daha var çok yaramaz hiç durmuyor 😂