Kaan_alpim Kızlar merhabaaa, oğlumun doğum günü için ne giyecegimi bulamıyorum öneride bulunur musunuzzzz?🌸
hamdusenalarolsun Kaan_alpim ben düz beyaz elbise giyip bebişimi renkli giydircem. Sende o tarz yapabilirsin
Kaan_alpim hamdusenalarolsun oğluma bej rengi yelekli takım aldım ama elbise etek sevmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum bide sezeryan göbeği de olduğu için dar bişey bile giyemiyorum canım
hamdusenalarolsun Kaan_alpim belden sıkmalı aşağısı bol yada tamamen bol elbise giyebilirsin, ben korse giyiniyorum bide göbeğimi içime çekerek yaşama gibi bi huyum var 😂ama elbise yada etek daha güzel durur diye düşünüyorum
Alminazli Ben düz beyaz elbise giyiyorum kızımın 2 dur doğum gününde kırik beyaz almıştım em son düz şile bezinden
Kaan_alpim Maka_Paka yaa teşekkür ederim ama benim giyebileceğim tür değil yaşıma göre büyük gibi geldii yine de Cook teşekkür ederim 🥰
hamdusenalarolsun Kaan_alpim nasıl bişey bakıyorsunuz yardımcı olalım😂mini midi uzun tesettür? Penye şifon triko yada başka malzeme?😂