Aynnknk2022 Yarın ise basliycam çocuğumu bırakıp nasıl calisicam kara kara dusunuyorum 😢 çalışan anneler bu süreç sizin için nasıl geçti
Birgocmenkustuo Aynnknk2022 12 ayında kızım anaokuluna basladi ben de once eğitimime sonra da işime döndüm. İlk bi kac gun garip bir hissiyat vardi, cok farklı ve içim buruk ama alışıyor insan😅 simdi gayet rahat şekilde bırakıp çıkıyorum işime gidiyorum
sezer2022 Aynnknk2022 15 aylıkken işe döndüm 1 ayı geçti canım,, bebeğim alıştıda ben alışamadım ,, her gün izinlilerin yerine bakıyorum kafam kazan, tam bi yeri öğreniyorum yarın başka yerdeyim (belediye)
Maybe Aynnknk2022 işe başlayınca deneyimlerinizi anlatır mısınız benim bebeğim 4 aylık başlasam yarım gün acaba çok etkilenir mi
06022015 2 aylıkken başladım işe kayınvalidem bakıyor sağolsun ağlaya ağlaya bırakıp işe gidiyordum ama alışıyorsun şimdi 3 yaşında 🤗 hala bazen ağlıyor yakama yapışıyor bırakmak istemiyor ama herşey onlar için çalışmak zorundayız malesef
Aynnknk2022 Maybe mrb ise başladığımm zaman ilk gun deneyimlerini merak etmiştin bugün başladım oğlum sürekli aklimdaydi ama kendisi beni görünce ağlıyordu beni görmeyince oynuyomus eve geldim çocuk Trip attı bana 😁
Maybe Aynnknk2022 yaaaa sizin adınıza çok sevindim inşallah bu süreç olumsuz değil ama bol bol olumlu oluur hayatınızın yeni döneminde kolaylıklar diliyorum arada gene yazın yaşadıklarınızı 😂