zeynebe naznasel doğduğundan beri her aşı sonrası ateşi olur 4 ay aşısını yaptıktan hemen sonra calpol verdim gece yatınca da Tekrar verdim ateş sorunu olmadı şükür
Bsrkp Biz üç gün önce olduk 2 aylık aşıların devamı oluyor bende ikisinde de olmadı çok şükür ama hemşirem özellikle 38 olursa calpol verin dedi aşı etkisini kaybetmesin
naznasel Yasemin158 benim 2. Ay aşı sonrası ateş yapmıştı huzursuzluk yapmıştı inşallah bunda yapmaz ama huzursuzluk başladı ateş daha yok inşallah olmaz
naznasel zeynebe 2. Ay aşısında ateş oldu bizim bide ağlamalar huzursuzluk oldu bundadada daha yeni olduk ateş yok ama huzursuzlandı belli
naznasel _tuuggcce_ 2. Ay bizimde öyleydi aşırı husursuzdu bunda bakalım ne olacak biraz huzursuz daha 11 de yaptık bakalım inşallah ateş falan olmaz
Gmzcbt21 naznasel oğlum 5 ay 26 günlük ama biz 4 ay asisinda da diğerlerinde de yan etki yaşamadık hiç. Ateş huzursuzluk olmadı çok şükür.
tefe ay aşısında ateş olmadı genellikle anne sütü alan bebeklerde ateş nadir görülüyormuş bugün 4. ay aşısı olduk ateş yok bacaklarında hafif iğne yüzünden morarma oldu bilmeyenler için bize hemşiremiz ufak bir buz uygulaması yapın ağrı oluşabilir dedi