Eloffs Kızlar tavuk sosyalistim aksamadan kaynanam çağırdı gelin diye gidecek tavuğu buzluğa atsam olurmu içinde baharat yağ salça yoğurt var sadece olurmu sizce?
hsjsjsj Eloffs dondurucudan alıp çözülüp tekrar soslayip donduracağım derseniz olmaz. Ama marketten donmamış alıp soslayıp daha sonrasında buzluga atayım mi derseniz ondan bisi olmaz.
Yagmur_24 Eloffs yoğurt hariç diğerleirni koyup buzluğa atıyorum ama yoğurtlu nasıl olur bilmmem yarına kalsa ? Ua da şimdiden pişirin yarın yeseniz
bernnaa Eloffs bir şey olmaz ya gönder buzluğa yarın yerim dersen sıfır bölmesi varsa dolabında oraya koy
nartanemm Yarın ıcın cok daha guzel marıne olur baska ısınız yoksa dondurulmuş hıc yapmadım ama soslu hazır domduruşmus tavuk var markette ama yogurtla bılemedım onlar sadece baharat
Sevidmn Eloffs yogurtlu olmaz ve lutfen tavuklariniza yogurt koymayin yag ve baharatlarla bekletin illa birsey ekleyeceksiniz azicik sut ekleyin
hsjsjsj Eloffs he tamam canım o zaman hiç bişi olmaz gönül rahatlığıyla buzluga koyabilirsiniz hiç bir şey olmaz
Mtzzeynep Eloffs ben genelde tavukları birgün önceden sosluyorum çok güzel oluyor. Hiç buzluga atma dondurmada yarın yaparsın daha güzel olur.