110923 Memnun olduğunuz bez markalarını yazarmısınız baby turbo kullanıyorum kızarıklık yapıyor değiştirmek istiyorum
Mirmir_ 110923 paddlers pek bilinmiyor marketlerde falan satışı yok internet sitesinden alıyorum hem uygun hem güzel bi bez türk markası bende sizin gibi burda arayıştayken arkadaşlar önermişti
_tuuggcce_ 110923 sleepy kullanıyoruz. Bende denemelik baby turco aldım, eğer bi sıkıntı olmazsa hangisi indirimdeyse onu alcam. 3 gündür baby turco takıyorum, bi problem yok
edaekici 110923 baby turco, sleepy hangisi indirimdeyse alıyorum bunları kullanıyoruz bizde pişik veya kızarıklık yapmadı.
Seastar Prima premium care kullanıyoruz 5 aydır.Arada gunduzleri molfix de baglıyorum.Birçok bezi denedim ama bize en iyi uyan prima oldu.
pamugunannesiii 110923 sleepy ile başladım ama her bezini değiştirmede üst başta değişiyodu aşırı sızdırıyodu 2. Ayda falan Molfix e geçtik hem sleepy küçüktü Molfix daha büyük bebeğimin bacakları biraz kalın Molfixten memnun kaldım
HappyQueen 110923 A101′in markası soffio bezi öneririm doğduğundan beridir kullanıyoruz hiç pişik, kızarıklık vs yapmadı