mormilena duyguays ilk 2 ay kullanmadım şuan kullaniyorum.benimkiler ağır kokmuyor .erkek parfümleri ağır genelde.esimde koridorda sıkar öyle çıkar 🌺
Noluyoyaaa duyguays 11 buçuk aylık özel durumlar dışında kullanmıyorum. Oysa ki koku çok hassas noktamdır 🥺
duyguays helinali Allah bağışlasın kaç aylık şu an ten kokusunu engellediği için yabancılaşma olabiliyormuş endişeliyim o yüzden sormak istedim
hamdusenalarolsun Bi yere gitmeden bi saat önde kıyafetime sıkıyorum sonra giyiniyorum😂koku hassas noktamız
terazikadini duyguays deodrant dışında bişey kullanmıyorum zaten hassaslar parfüm tıkar iyice hiç gerek yok kendi yürümeye başladığında düşünüyorum kullanmayı
terazikadini Papatyaa21 koltuk altına sıkılıp üstüne kıyafet giyildiği için onlar parfüm kadar maruz kalmıyorlar malesef keskin kokulu deodrant lar da olabilir dediğiniz
Binnur_cam duyguays 9 aylık kızım parfüm sıkmayı unuttum aklıma gelmiyo eskiden her dışarı cıkacağım zaman sıkardım .. Gözümün önüne çıkarmam lazım sanırım görmek için diyeceğim ama ozamanda kızım yerlere atar kesin 😏
delirmeceler duyguays 27 aylıklar hala kullanmadım sadece stick ve deodarant kullanıyorum zaten alerjim var düğünden düğüne kullanırım bence kucak bebesiyse parfüm ağır gelir