anne905 Kararsız kaldım ikisi arasındaki fark nedir onu da bilmiyorum sadece görüntü olarak granit hoşuma gidiyor
Ozzggee Benim grsnitleri oglan hep yamulttu kapakları oturmuyor ama çelikler çelikler gibi maşallah:)
prens_prensesannesi anne905 bende şuan granit tencere takımı kullanıyorum 1 senedir yıkarken asla tel değirmem ama ona rağmen graniti çiziliyor caanı gönülden çelik derim en azından sonradan pişman olmazsınız
balkupununannesi anne905 İkisinden de çok memnunum. İkisi de evde olmalı. Sulu yemeklerimi çelikte pilavları granitte yapıyorum. Çok zor bir soru Ya karar vermek de zor 😅
kartanesi__ anne905 sulu yemekler için çelik uzun zamanda kullanırsın pilav vb için 1 tane granit yeterli
nilveannesii anne905 çelik sağlam oluyor çizilme derdi yok ama bazen ocak çok yandığında yapışma riski var ikisinden de var bende set olarak çeyizde almıştım memnunum emsan marka granit de aynı şekil pilav için falan güzel granit tava ayrıca çelikte herşey de yapamazsın yapıştırır sulu yemek çorba dışında
Motherlion01 anne905 aldığı tüm granitlerin içi soyulan ben avazım çıktığı kadar çelik diye bağırarak giriyorum oylamaya😂
Busra05-07 Granitim Nehir marka ve soyulsu içide dışıda set gibi ayarlayıp almıştım çorba tencerem hep soyuldu diğerleri soyulmadı ama çeliğinde tek sıkıntısı yakması öyle çok yanmıyo ama. Granit istiyosan da iyi bi marka almanı tavsiye ederim arkadaşım
ReisinKizi anne905 granit set alma. Lazım olan Bi kaç oarça al onları da kullan at. Çünkü çabuk yıpranıyorlar. Çelik set diyorum yani ömürlük 🤌
ReisinKizi anne905 granit pilav tenceresi ve büyük bir kapaklı tava, 2 3 tane de boy boy tava yeterli oluyor.