sokaklahmacunuu Sevdaa34 4.5 aylik 8.100 kiloydu en son 10 gun once 74 cm boy sadece anne sutu ile besleniyor geceleri belli olmuyor bazen bir iki saatte bir uyaniyor bazen 3-4 saat araliksiz uyuyor gunduz uykularida bu ara kısalmaya basladi ama cok sukur yinede
Azram3523 Sevdaa34 4 ay 10 günlük bebeğim 7kilo , 57 cm boyu. Geceleri düzenli yatıyor genelde 9-10 gibi yatıyor sabah 8 gibi uyanıyor ama gündüz uykumuz hiç yok :( korkuyorum sizce normal mi uykuya bazen cok mızıklanıyor sonra yatırmaya çalışıyorum vazgeçiyor yatmıyor
berece 5600 gram 60cm kız bebek.sadece anne sütü alıyor çok sık emiyor. Gece uykuları masallah çok düzenli. 21:30da uyuyor sabah ezan vaktinde kalkıyor ve tekrar uyuyup 8-9 da uyanıyor. Gündüz uykuları bir o kadar kesik kesik.. 5dk dalıyor hemen uyanıyor :)
Sevdaa34 berece maşallah 🧿 bizim gündüz uykularımıx yok denecek kadar az sadecr 5 dakika uyuyo 🙄 bu ara gecede uyumuyor maalesef
nsena2808 Biz yeni 4.ayımıza girdik. Gece uykumuz düzene binmişti ama 2 gündür gece uykusunda ağlayarak uyanıyor. Uyutuyorum yerine yatmadan geri uyanıyor. Aranızda böyle olan var mı acaba ?
esrafatih nsena2808 atak haftası galiba bizimki de 4,5 sabahtandir ağlıyor uykusu var ama uyumak istemiyor
Sevdaa34 Azram3523 maşallah 🧿 Ben gece uykusuna gecirirken hep karanlıkta uyutuyorum daha kolay geçiyor ama maalesef sık uyanıyor , gündüz de uykumuz yok 5 dakika 4. Ay zor geçiyor ama benim ilk çocugumda öyleydi
uys2023 4ay 2 günlük oğlum 7.300 gr boy 68 cm. Gece 10 10buçuk gibi uyuyor genelde 1-2 kere acıkıp uyanıyor emzirince tekrar uyuyor ama gündüz 10 dk uyuyor sürekli uyanıyor bütün günüm emzirmek uyutmaya çalışmakla geçiyor
Sevdaa34 uys2023 Ay yalnız değilmişim , yeni nesil çocuklarda uyku yok heralde ya😂 zor oluyo ama sabır napalım