miyamama Kızım 1 yaşında sadece çorba içiyor meyve kahvaltı tarzı yemek istemiyor önceden çok güzel yiyordu kahvaltıyı meyveyi ona sevdirmek için ne yapabilirim
Ipek222 miyamama diş çıkarıyor olabilir diş çıkarma döneminde taneli yemek istemiyorlar genelde çorba gibi şeyleri yemek daha kolay geliyordur muhtemelen
Zarife94 miyamama benimki de 11 aylık oldu yeni kahvaltı Pütürlü her yemeği yerdi yani ama 1 haftadır istemedigi seyleri ağzından çıkarmayı öğrendi yediremiyorum bende nedense
moonlight__ Ipek222 benim bebeğimde taneli şeyleri çıkarıyor ağzından. Pilav mesela ağzına bi tane gitsin çıkarıyor. Oysa ki yiyordu 2 hafta önce. Diş çıkarıyor onunla mi alakali ? Muz yiyor sadece bi de ekmek içi başka hicbir sey yemek istemiyo
Ipek222 moonlight__ diş döneminde olabiliyor evet yemek zor geliyor bence ya da daha hassas oluyorlar ondan biraz bekleyin geçmezse tabi yine doktorunuza danışın bizde de dönem dönem oldu geçici oldu geçti sonra
Merveeofs Kızım 17 aylık ve son 1 ayda yeni yeni sadece reçel ekmek, bal ekmek yiyor o da tadımlık oluyor onun dışında asla kahvaltılık bir şey yemiyor hâlâ çorba ve yemek kahvaltılarımız da
moonlight__ Ipek222 doktora sordum çok zorlandığıniz içindir dedi. Ama yiyordu bi andan böyle oldu. Diş çıkarıyor bende öyle dusundum. Çok teşekkürler çok sağolun
08_nisan__2022 Benim kızımda öyle kahvaltıda patates çikolata ekmek domates yemek istiyor ama yemeğini güzel yiyor maşallah bi meyve yediremiyorum elma yiyor muz yiyor başka yok 11.4 kilo 21 aylık 🥲🥰
Ipek222 moonlight__ rica ederim zorladıkça da inat ediyorlar o da doğru inşallah geçer bu dönem hemen 🙏🏻