Elifgul90 Sabah 10dan beri uyanık huysuz arada toplasan 1saat uyumuştur ağlamıyo ana huysuz daha 48günlük altı temiz gazı çıktı karnı tok neden uyumuyor yardım edin lütfen
gokalpkus 6ay 20günlük doğduğundan beri aynı 1saattir piş demekten dilim şişti 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ kendimi boğasım geliyo. uyku problemi bitirdi beni
Elifgul90 gokalpkus ama daha çok küçük uykuya ihtiyacı var gözleri kıpkırmızı oldu ilk defa yaşıyoruz böyle birseyi korktum bende😩
Betulkuzey Valla benim ki hergün öyle :) gündüz uyandıktan sonra bu saate kadar toplasan bir saat uyuyor gözlerinin altı morarıyor artık ama inat ediyor banyo yaptırın daha rahat uyur yada biraz dışarı çıkarın 20 dakika temiz havada hemen uyuyorlar
Betulkuzey Elifgul90 yoktur merak etmeyin bazen direniyorlar belki atak zamanı yaklaşıyordur eğer hiç susmadan ağlarsa saatlerce o zaman belki bir yerinin ağrıma ihtimaline karşı götürürsünüz dr a. Gecelere kadar uyumadığı oluyordu benimkinin dışarı çıkarıyorduk kıcakta dolaştırıyorduk vs en sonunda yorgun düşüp uyuyordu. Sizin bebeğinizde en son yorulur uyur kolay gelsin
Peony Banyo yaptırın, karartma perdeleriniz varsa içerisini karanlık hale getirin. Kolik bebek müziği açabilirsiniz. Belki iyi gelir. Gazını çıkarsa da belki devamı olabilir. O huzursuz ediyor olabilir.