Balse Kızlar bir hafta oldu hala öksürüyor yüksek ateşle başladık indi şuan ateş yok ama boğulur gibi öksürük devam ediyor. Büyük salgın var ben ve eşimde hasta, başına gelen varmı? Çocuklarınız ne durum da bebeğim öksürdükçe boğulur gibi oluyor içim gidiyor..
Gunesnil_23 Balse Benim kızım da hasta çok kötü öksürüyor buhar veriyorum antibiyotik bir işe yaramadi 🥺
17072023baloglum Balse 6 aylik oglum 6 gundur ates öksürük ve brun akintisi ile. Savasiyoruz dun 3 . Lez doktora getirdim solunum sikintisi oldugu icin acik yatis verdi dunden beri oksijen aliyoruz hava aliyoruz perisan haldeyiz kendimde ateslendim dun berbat bir gece gecirdim kafam agriyor heryerin agriyor cocugunla zor ilgileniyorum
Asyaveannesi04 Balse bebeğiniz kaç aylık bizde geçirdik, yüksek ateşle başladı ateş geçti boğulur gibi öksürük bitmedi 🤦🏻♀️ ben sürekli burnunu açık tutuyorum, ayaklarının altına baby balm vicks sürüyorum uyumadan önce, odasını sürekli havalandırdım böyle düzeldi
Merveovunc-1 Balse ben acacaktim post siz almışsınız. Dün ateş şikayetiyle doktora gittik domuz gribi pozitif çıktı yatış yaptık hala hastanedeyiz dünden beri 6.serumu aliyo kızım 😔
Balse Gunesnil_23 Geçmiş olsun, bence özele götürün çünkü bize domuz gribi şurubu verdi ve buhar birde kapsül %50 azaldı ama gene de boğulur gibi öksürüyor
17072023baloglum Balse cok saolun sizede gecmis olsun berbat salgin var. Hemde cocugum aglamaktan helak oldu emmek bile istemiyor oksiye. Seviyesi surekli dusuyor
Balse Asyaveannesi04 7 aylık düzenli hava veriyorum ve dışarı çıkarıyorum 15 dk sıkıca giydirip açık hava alması gerekliymiş öyle dedi doktor ama buhar verince öksürük artıyor sanki ya çok geçmiş olsun size de düzeldi ama değil mi bebeğiniz
Yeniannee23 @Balse buharlarin biraz daha amaci o oksurtureke balgam atmasını sağlamak çok geçmiş olsun.