keremarasmomm Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık, gece uykularımız çok güzeldi dört gündür yarım saatte bir uyanıyor emziriyorum uyuyor yatırınca tekrar uyanıyor sizlerde de böyle oldu mu ataktan mı acaba bir yeri mi ağrıyor anlayamadım 😓
Motherlion01 keremarasmomm hem atak hem uyku gerilemesi yaşıyordur bizde ikisini dibine kadar yaşadık
MrArasmom keremarasmomm bebeğim 4 ay 23 günlük üç buçuk aydan beri perişan oldum dün oturup ağladım artık, uykusu var uyuyamıyor yatırınca çığlık çığlığa sürekli kucakta olmak istiyor mızmız huzursuz doktora götürdüm bir şey yok şükür ama tükendim artık gerçekten ben bitmeden bu atak biter artık inşallah 😓😓
elifminamom keremarasmomm 4 ay 5 günlük aynı şekildeyizz dün gece yarım saatte bir uyandı nerdeyse sürekli memede benim kucağımda olmak istiyor memnun da olmuyor hiçbişeyden ağlayıp duruyor iki dakka sonra biraz gülüyor sonra yine aynı 😕
keremarasmomm MrArasmom Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor tam düzeldi her şey derken tekrar altüst oluyor 😓
_tuuggcce_ keremarasmomm bizde pazar günü 5 aylık olacağız bizim eskiden gece uykularımız 4-5 saatte 1 uyanma şeklindeydi. Şimdi saat başı, hadi bilemedin 2 saat uyuyor. Bi ara daha da kötüleşmişti. Bence dişten. Benimkinin damak kabardı 🤤
keremarasmomm elifminamom evet gece sürekli memede olmak istiyor orda uyuyor yatağına koyunca yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor
Zlnmst keremarasmomm allah yardımcın olsun kızım 16 aylık en zor dönemiydi diyebilirim birazcık dayan sabret geçiyo inan sakin kalmaktan başka çare yok maalesef