Tuqcenes 7 ay 17 günlük oglum hiç uyumuyor sürekli 15 dakika da bir ağlayarak sabaha kadar bu şekilde uyanıyor aynı şeyi yaşayan var mı acaba benimki neden böyle gece gündüz aynı 😭 hele geceleri hiç kaldıramıyorum artık
Gulnuraraserol Tuqcenes bennnnnnde varım uykuyu unutan anne 😔 14 aylık oğlum doğduğu günden beri uyumuyor gece gündür yarın saat 1 saat ara ile uyanıyor asla uzun uykusu yok geceleri çıldırıyorum artık 😪
gokalpkus Tuqcenes 6ay 20günlük doğduğundan beri uyku yok gece sürekli uyanma emme uyuma gündüz toplasan 2saat uyumuyo 30dk 10 dk 15 dk 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ sinirlerim alt üst artık her akşam sinir krizleri geçiriyorum. öğretmenim 2.dönem çalışmaya başlıycam nasıl olacak bilmiyorum
eliif_mecit Tuqcenes ben ben 🙋♀️ herşey çok iyidi son 1 aya kadar. 7ay olduk ama sıfır düzen. Gece yenidoğan gibiyiz ama yenidoğanken bari meme de susuyodu. Gündüz de keyfine göre ama genelde mızmız huzursuz huysuz. Sürekli burda takipteyim böyle olan var mı düzeldi mi vs diye çünkü artik cok yoruldum
Tuqcenes Gulnuraraserol bende 7+17 gündür aynıyım gözlerimin altı mos mor oldu artık uykusuzluktan yorgunluktan 😭
Tuqcenes gokalpkus çok zor valla Allah yardımcımız olsun sizinde 2 kat yardımcınız olsun çalışan için daha çok zor olur kesin😑