Deletedmom_110 Ptt den alışveriş yaptınız mı her yerde 700 tl bu sitede 215 tl 400 ml sizce ne yapsam? Güvenilir mi orijinal ürün yollarlar mı acaba kızlar?
sezer2022 Deletedmom_110 otokoltuğunu pttden almıştık gerçekten uygun ama kozmetikte güven olur mu bilemedim
bernnaa Deletedmom_110 bende özel kullandığım şampuanlarımı bir ara burda piyasa fiyatının yarına bulmuş almıştım aynı geldi kokusu rengi saçıma da faydalı geldi ( egzama var bu arada ) bende tereddüt etmiştim ama iyiydi bir tek seri numarası okutamadım orijinalliğini kontrol etmek için faydalı geldiğinden çokta umursamadım
Yalancipislikler Deletedmom_110 Ptt avm hep daha ucuz oluyor nedense bende şaşırıyorum. Ben geçen sene deterjan almıştım uygun diye sahteymiş çok sonradan öğrendim. İyi araştırmanı tavsiye ederim canım
rgsg Valla geçen gün bende burdan aldım uygun diye doktor önermişti.daha dün ulaştı elime arkadaşım eczaneden almıştı onla barkodlarını karşılaştırdım. Aynı çıktı. Üzerindeki qr koduna baktım telefondan aynıydı. Bugün başlıycam kızıma kullanmaya
Seymagirgin Deletedmom_110 ben bunu direk eczanedn almıstım internet bana guvenılır gelmıyo hadi kendimize olsa neyse cocuga sürveksinz iciniz rahat etmez bence 😒 stt tarihi yakın olabılıyo ürün cok uzun zaman kullanıyorsunuz zaten cok yogun hemen bitmiyo tavsiyem eczaneden almanız
Deletedmom_110 Seymagirgin ben kan damlasını da internetten alıyorum sorun yaşamadım ama açık ara fark olunca acaba dedim
Yalancipislikler Deletedmom_110 evet çoğu şey daha uygun. Ben öyle bişey yaşadım ama hepsi öyle olcak diye bişey yok sonuçta. Deterjan iyi kötü kullanıldı ama cilt ürünü ya o yüzden dikkat et 🤗
Falafel Yani bu markayı bu fiyata satarlarsa Nivea gibi bir markadan hiçbir farkı kalmaz. Pahalı çünkü kalite farkı var. Ürünü alsanız orijinal çıkabilir ama bu orijinal şişeye merdiven altı dolum yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi vermez
kahvekokusuu Deletedmom_110 bu markayi değil ama senelerdir oğluma bioderma atoderm kullaniyorum hep de internetten aldim eczanedekinden yari fiyatina geliyor ve oejinal sadece aldığınız satıcının yorumlarina dikkat edin ve ürünü alinca barkot okutun
CatBoy @“Yalancipislikler”# O deterjanlardan bende almıştım ptt avmden hiç lekeler çıkmıyordu öyle anladım sahte olduğunu 🙈
Yalancipislikler CatBoy aynen hem lekeler çıkmıyordu hemde niye bu kadar ucuz diye sonradan bütün yorumları okudum herkes sahte yazmış😆 Ariel almıştım bide geçen sene Mart’ta 20 kg ariele 250 lira verdim🤣 daha 1 ay önce bitti😅
Deletedmom_110 Yalancipislikler almadım cnm trendyoldan larosh satıcısı olandan aldım çok sağolun hepiniz🌸🌺