P2044 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var Oceon d vit 6oo kullananlar kaç puf püskürüyoruz acaba , sormayı unuttum Dr a .
MinikPandam_ P2044 yanlış hatirlamiyorsam 3 damla 1 puf demek zaten 3 damla vermen lazım yani 1 puf günde
livanurvealpinannesi61 P2044 d3 vitamin 1 yaştan sonra kilosuna göre veriliyor. Kilo başı 100 ıu olacak benim oğlum 16 kilo 3 puf sıkıyorum ben kaç kilo şuan
P2044 Damlanurrr Allah Allah kafan çok karıştı şu an da kaç aylıkken vermişti canım kilo başına bir damla diye kaclikti acaba 4oo Luk mu 6oo Luk mu puf olarak bir puf damla olarak 3 damla diye okudum şu an da ama
P2044 MinikPandam_ teşekkür ederim 🌸 iki yaş için değil mi bende öyle bir iki yerde cevap aldım galiba doğrusu bu Oceon markasında …
P2044 livanurvealpinannesi61 Canım devletin verdiyse Galiba bir puf yetmiyor kilo başı ama başka markaların tek püf 3 damlaya tekabül ediyormuş oda yeterliymiş 🤗 teşekkür ederim bilgilerin için
P2044 pinkooo_02 canım yenidoğandan 1.5 yaşına dek 400 Luk sonrası 600 Luk ama tabi değerlerine bakılıp düşük bulunmadiysa veya yüksek bulunmadiysa olması gereken bu sekildeymiş 2 yaş için 600 Luk ve günde 1 puf şeklinde … Devletin verdiği d vit değişiklik gösteriyor canım kullabim miktari 🤗 benim araştırmalarım bunlar oldu
livanurvealpinannesi61 P2044 siz bilirsiniz 1 yaştan sonra kilosuna göre hesaplanıyor ben ocean kullandım 3 puf sıktım normal olanı kilo başı 100 ıu olacak bebeğiniz 15 kilo ise 1500 ıu yapar buda 3 pufa yakın oluyor 1 puf 600 ıu oluyor buda yeterli değil