Canselasr Kızlar 17 aylık bir kızım var bugün 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim benim gibi olan var mı?
Silacnr011 Canselasr sen şimdi naneyi yemedin mi 😂 Sağlıkla gelsin öncelikle Allah sana sabır versin umarım zor bir süreç olmaz ben çok korkuyorum 21 aylık oğlum var 2. Kez anne olmaya hiç hazır değilim
Canselasr Silacnr011 Herkes tarafından babam ve kardeşimde dahil herkes naneyi yemedin mi diye soruyo Rabbim verdi 3 yıl olmadı oluncada peşpeşe oldu
Canselasr YYenianneeee eşim korunuyordu ama idrar yolu enfeksiyonu kapıyorum sürekli yanıyo diye korunmadık bi kere ondada tutmuş
YYenianneeee Canselasr yani geri çekilme ile mi hamile kaldımız ben iki buçuk senedir geri çekilme ile hamile kalmadım acaba bir sorun mu var bende😳
Nrgngr Canselasr 15 aylık bebeğim ben de 4 aylık hamileyim. Sağlıcakla gelsinler. Beraber büyürler inşallah🥰
alsnn Canselasr bende o civarda öğrenmiştm şuan doğurdm kızm 1 aylık oğlum 2.5 yaşında sağlıkla gelsn bebeğiniz inşallah
Eysar Canselasr kızım altı aylık ti ikinciye hamile kaldım ben şuan 3 ve iki yaş yorucu ama rabbim önce sağlık versin
Duru07 Canselasr olumsuz eleştirilere kulak asma Allah verdiyse vardır bir bildiği insan ne zorluklarla baş ediyor yeterki sağlıklı doğsun su akar yolunu bulur 😍
Sebusebu Canselasr hayırlı olsun canım. Kızım suan 2 yasında. (Oglum 8 aylık) kızım 2 yasına yaklastıgından beri gözle görülür değişme büyüme var o nedenle 2. Bebiş doğduğunda rahat ediceksim merak etme.