eylulun_annesiii Kızlar kızım 10 aylık markete falan giderken kanguru kullansam diyorum ama hangi kanguru daha iyi? Bende baby plus var ilk 5ay kullandım çok sağlam olmadığını düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Mrt06 eylulun_annesiii bende baby plus kullandım ama yaşına yakın bıraktım ağırlaşmaya ve hareketlenmeye başladığı için bence yeni alcaksanız kısa bı süre ıcın hıc almayın
Redpanda eylulun_annesiii bebeğim 2.5 aylık sling kullanıyorum. Bel destekli olması ve yazın daha rahat ederim diye solomombaby her yöne kanguru siparişi verdim b akşam. Bir arkadaşım tavsiye etmişti
ArvenMom eylulun_annesiii kızım 8.5 aylık olucak çok araştırdım babybjörn almaya karar verdim yurt dışı taşınma durumu vs olucak kısa süre de en sağlam memnun kalınan buydu bir göz atın isterseniz
Sedsedsed eylulun_annesiii ben doğduğundan beri ergobaby 360 kullanıyorum evde iş yaparken dısarı cıkarken bir yere gezmeye giderken hatta ucak seyahatlerinde bile hep kullanıyorum bebek arabasına hiç dokunmadım diyebilirim yani. 15 aylık olmak üzereyiz 6.ayından sonra yüzü dısarıya dönük olarak kullanmaya baslamıstım.