Ggggnas Kızım üç gündür aşırı huzursuz zıplıyor uyurken ama dalamıyor sabaha kadar uyanık grip var antibiyotik kullanıyorm aceba antibiyotiğin etkisi olabilir mi bu zamana kadar çok hasta oldu fakat hiç böyle yapmadı
susunbebekuyuyo Ggggnas kızım 28 aylık 3-5 kere işe yarıyor sonra yaramıyor sadece ilk uykusuna kolay geçiyor sabaha kadar uyanmalarına etki etmiyor malesef
Kuzeybabyy Ggggnas yaklaşık bir aydır bizde böyleyiz dişlerden. Şuan on aylık saat birden beri uyutmaya çalışıyorum en son şimdi calpol verdim ve uyudu artık uykusuzluktan başım dönüyor 😵
Ahsenduru111 Ggggnas yengem çocuklarına kullanıyor bir sorun yaşamıyor ben karşıyım öyle şeylere alışkanlık haline geliyor bir süre sonra
Kepekekmegi Ggggnas kullanmamanız daha iyi her ne kadar doğal da denilse ilaç sonuçta. Sabredin hastalığı sonsuza kadar sürmeyecek
Mrvbade Bay bay kullanıyorum onunla beraber ağrı kesici de veriyorum daha hızlı dalmasini sağlıyor şuan dış cikariyor 11 aylık.. gece yine uyanıyor tabiki ama en azından uykuya dalmasi daha hızlı
Beratim17 Mrvbade benimki de dokuz aylık saat 8de uyuttum 8den beri dalamiyo hep agliyo kafayı yicem çok yoruldum alttan iki disi var üst dişler geliyo galiba ne zaman uyumaya başlıyorlar ya derman kalmadı bende pilim bitti….
Mrvbade Beratim17 🥲 Valla benim de en çok merak ettiğim tam olarak o soru ne zaman uyurlar bilmiyorum her şeyi deniyorum 😪
Ggggnas Ezo44 Bay bay denedik ama vermeye de elim gitmiyor vicdan azabı çekiyorum böyle de hiş uyumumuyor ben mutsuz öocuk mutsuz oluyor