kahvepres İnş diğerleride bir an önce kazanırlar o kadar sevindimki ilacına kavuşmasına ama bekleyen o kadar bebek daha var inş onlarda kazanır bir an önce
tubasd kahvepres Rabbim hiç bir evladı ve aileyi bu sınavla sinamasin sinadiklarininda yar ve yardımcısı olsun inşaallah
BengeldimNabersiniz kahvepres inş ne demek? Yazmaya usenmeyin ya gerçekten sinir oluyorum her lafı yazıyorsunuz su Allah’ın kelamlarini oyuncak ediyorsunuz
kahvepres tubasd amin inş gercekten cok zor bi durum öyle o halerini göryrm allaha evladımı sınama benlen hep dua ederim cok zor evlat
tubasd BengeldimNabersiniz ☺️ Güzel bir görev üstlenip tebliğde bulunmussunuz ne güzel Allah niyetinizi kabul etsin inşaallah 🌸 Rasurullahin dil yapısına uygun bir dil kullanmayı hiç unutmamak lazım güzel arkadaşım 🤝
kahvepres BengeldimNabersiniz yha ne diorsunz ne kelime yazcağm sizi ilgilendirmezz illa birşeyler yazmak icin yazıyorsunuz sizde
BengeldimNabersiniz tubasd dikkat etmek gerekiyor ve daha çok özenerek yazmaliyiz üzülüyorum S.a ins A.s falan nedir bunlar Allah aşkına herşeyi uzun uzun yazıyoruz bunları neden kisaltiyoruz a.e.o fln gördükçe uyarıyorum sonra kızıyorlar bana 😌
tubasd BengeldimNabersiniz evet ama dediğim gibi uyarirkende yumusakligimizi elden bırakmamak gerekir bizim dinimiz çok ince çok naziktir kalp kırmaktan çok sakınmak lazım 🌸 heleki boyle hassas bir konuda din konusunda ☺️
kahvepres Ege- o seni ilgilendirmez belki dalgınlka yazmışmdır güzel bir uslüple msj verilebilir demi ama yok siz linclemek icin ilgi cekmek icin illa yazcaksnz bu yani derdiniz canım