Ooooooooo Kızlar iyi geceler bazı postlar gördüm 4 aylık bebek atakları ile ilgili benim kızımda 4 gün sonra 4 aylık olacak nasıl bı ruh halleri oluyor paylaşır mısınız bugün sadece değişik bir şekilde bağırarak dakikalarca ağladı
gulten01 Ooooooooo Atak mıdır bilemiyorum fakat artık dış dünyaya daha dönük yaşadıkları için büyüdüklerinin ve çevresinin daha farkında oluyorlar 3 ay ve öncesi oğlum çok uslu bir bebekti düzenli Bir şekilde desteksiz uyurdu fakat ne olduysa 3. Ayın sonlarına doğru bambaşka bir bebek oldu gündüz uykumuz neredeyse yok denecek kadar az meme reddi de başladı normalde desteksiz uyuyan bebeğimi uyutmak için mecburen ayakta sallayamadan alıştırdık şuan 4 ay 11 günlük ve durum değişmedi hala ama olsun her şeyiyle iyi benim bebeğim
sumeyyeayr5 Benim bebeğim 4 aylıktan önce çok huysuzdu. Sürekli ağlardı ama 4 aydan sonra daha etrafa ilgili ve sevimli bir bebek oldu. Yalnızca uykuya geçişte çıldırıyor, birde gece yarım saate bir kalkıyor. Uyanınca melek oluyor 😅
mrvnvrl Hepimize Allah sabır versin oğlum 4 ay 20 günlük oldu gece uykuları çokk düzensizleşti gündüz hiç uyumuyor uyusa bile 10 dk sonra kalkıyor atağın yanına bir de diş sancısı eklendi o yetmezmiş gibi kilo alımı da yavaşladı bu ay per perişan oldum desem yeri var
mrvnvrl Ama yine de çok tatlı işte etrafa ilgisi çok arttı bir şeylere uzanıyor eline verdiğim oyuncağı azınçcık sallamaya çalışıyor arkadaşlar benim oğlum döndü ilk ne zaman dönmesi gerekir bilmiyorum ama aşırı hareketli zaten normalde hiç odada yalnız kalmak istemezdi şimdi hepten bağımlı oldu yanından ayrılıp tuvalete gidemiyorum anında yaygara basıyor. Ana kucağını bağlamasam kendini aşağı atar