bernnaa ftmgln temizliyorlar ya zaten gelmemesi normal 40 ın içinde kanama olur sonradan kanamam oldu diye düşünme adet olunuyor
rabiagvn42 ftmgln ben iki çocuğumu da sezaryen doğurdum hiç kanamam olmadı hafif sulu bi akıntı gibi birşeydi 2 günde bitti ablam normal doğum yaptı onun baya kanaması olmuştu
Yusufyagizt ftmgln hic korkma cocuklarimin arasi 2 yas ilk dogumumda 40 imiz cikana kadar cok kanamam oldu heleki ilk hafta of yani ikincide cok az az geldi 1 hafta surmedi bile tamamen kesildi
ftmgln oznrrr içim rahatladı kaç kişiyle konuştuysam rahminde sıkıntı vardır tekrar kesilirsin diyen oldu korktum 😀😀
bernnaa ftmgln kontrole gitmedin mi 2. Ayda kesin git usg ile bakacak rahim toparlanmana iç dikişlere falan ozaman için rahatlar
ftmgln bernnaa doktorum gel demedi 2 ay sonra mutlaka gel dedi işte bende normal, diye gitmedim işte çevremde benim ilk gün gelmeye başladı dedi herkes bi git kadın doğuma dediler işte
ftmgln oznrrr öyle ama ilk kez basıma geldiğinden kim ne derse bende olmadı benımkı sıkıntılıdır dıye korkuyorum ☺
RRaahimee Benimki 4 aylıkken gelmişti .. 1 yıla kadar normal kabul ediyorlar emzirme süreci falan geciktiriyormus öyle söylemişti doktorum