Huma_kus34 Bu marketlerde aldığınız ürünlerden memnun kaldığınız veya kalmadığınız şeyler neler mesela
Nikita Huma_kus34 a101’in yeşil mercimeğinden saçma sapan otsu şeyler çıkıyor. Geçen pakette kocaman taş çıktı. Ayıkladığım halde gözümden kaçan minik bir taş da az daha dişimi kıracaktı. Bim’in dondurulmuş bamyası ayıklanmamış. Asla alınmamalı
3yasakadarsifirekran Huma_kus34 Semte göre değişiyor olabilir, ben ne zaman gitsem çevremdeki bimlere hep bir karışıklık dağınıklık, ve bozuk tavuk kokusu . Şokta aynı şekilde , hatta en pisi şok diyebilirm
153s34 Huma_kus34 A101 bime gore dha genis kapsamli geliyor bana. Ve oradaki pembe viking marka temzleyiciyi cok seviyorum. 🌻 Biimin de gofret ve kekini seviyorum okdr.ddd
Birdunyabircennetannesi A101 den 3 kez tavuk aldım ve tekrar geri götürdüm kokuyordu 🤷 Tavuk kesinlikle alınmamalı bence
TuubaArden @Huma_kus34 Hayatımın şokunu bimin bouno olması gerekiyor ismi o çikolatasında yaşadım eşim almış ki asla sevmem ben kendisi sevdiği için almıştı kırmızı ve siyah rengi vardı pakette mini çikolatalar var birkaç paket almıştı bir ara erzak dolabım bitlendi baklagillerden sandım çıkardım her şeyi dolabı temizledim o çikolataları da paketten çıkarayım dedim paketi açmamla masanın üstü dolu bit oldu bir sürü hem de neye uğradığımı şaşırdım Bu tarz marketler soğuk zincire uymuyor maalesef o yüzden çok fazla alışveriş yapmamak en iyisi
Almilam_2134 Huma_kus34 şok market sleepy kilot bez hem ucuz hemde iyi genelde zaten hep şokta alışveriş yapan biriyim