Selimustafa Olanlar bilgi verebilirmi? Sonrasında hastalık durumları nasıl oluyor. Oğlum her ay enfeksiyon geçiriyor . Son 40 günde 5 kez antibiyotik kullanınca artık canımıza tak etti. Kulak burun boğaz doktoru size kalmış dedi kafamız karışık 🤦🏻♀️
Ecem__ Selimustafa belirtiler ne canim belli bir yastan sonra geciyor yada kalabiliyor..yilda 7 kere antibiyotik kullanirsa ameliyat ediyorlar..
beyoglu67 Selimustafa ben küçükken iki haftada bir bademciklerim siserdi. Cok sık hasta olurdum kısaca 9 yaşında bademcik ameliyatı oldum O günden beridir de o kadar sık olmasa da faranjit oluyorum Cok sık oluyosa düşünebilirsiniz
Selimustafa Ecem__ teşekkür ederim KBB size bırakıyoruz dedi yarın başka bir doktora daha gideceğim bakalım
Ecem__ Selimustafa benim kizimda vardi 3 yasinda her ay atesleniyordu 6 yasina gelince baktik artik sismiyor 3 yildir rahatiz..doktor ameliyalik demisti..cunku 1 yilda 7 kere kullanmis bademcik yuzunden diyordu..bizde sadece ates ishal halsizlik yapardi..baska bir belirtisi yoktu zaten doktor bakinca oooo bademcikler iltahapli derdi..